HCOIE RADIONICA I STRUČNI SEMINAR

 

 HCOIE RADIONICA I STRUČNI SEMINAR
HCOIE radionica i stručni seminar je dvodnevni događaj koji smo održali u prostorijama strukovnog Udruženja HCOIE na temu mogućnosti primjene fotonaponskih, odnosno sustava za pretvorbu Sunčeve u električnu energiju, te pretvaranje solarne energije u toplinsku.
 
 
 
Ovakvim tipom radionica i seminara željeli smo upoznati stručne suradnike, članove, studente, male i srednje tvrtke, obrte, ali i druge pravne i fizičke osobe koje su zainteresirane za proizvodnju energije Sunca s aktualnostima iz struke kako bismo doprinijeli povećanju kvalitete obrazovanja te omogućili svima zainteresiranima priliku za širenje znanja. 
 
Na radionici je bilo riječi o teoretskim osnovama i mogućnostima primjene istih, a potom su u praksi bili prikazani najuspješniji primjeri iz prakse, odnosno ostvareni projekti, o čemu su govorili predstavnici investitora, odnosno proizvođača i isporučitelja opreme. 
 
 
Namjera je i ove radionice bila organizirati edukaciju na kojoj će se polaznicima omogućiti visok stupanj interakcije s predavačima te upoznavanje s opremom.
 

Ukoliko želite sudjelovati na nekoj od budućih HCOIE radionica i seminara, molimo popunite pristupnicu koja se nalazi na stranicama HCOIE nakon kojeg ćete biti obaviješteni o programu i datumima narednih seminara i radionica.
HRVATSKI CENTAR OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE (HCOIE)

About CROATIAN CENTER of RENEWABLE ENERGY SOURCES

Dedicated to advancing energy efficiency as a means of promoting both economic prosperity and environmental protection.Working to harvest this knowledge. The pioneering experience of corporations, governments and financiers will be captured, analyzed and made available for others to learn from. Zeljko Serdar Head of CCRES association. solarserdar@gmail.com
This entry was posted in ALTERNATIVE, ALTERNATIVE ENERGY, CCRES, CROATIAN CENTER of RENEWABLE ENERGY SOURCES, GREEN ENERGY, HCOIE, HRVATSKI CENTAR OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE, News and Events by CCRES, PASSIVE ENERGY, RENEWABLE ENERGY, RENEWABLE ENERGY CENTER SOLAR SERDAR, RENEWABLES JAPAN STATUS REPORT, SOLAR SERDAR and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s