Ara solar d.o.o.

  
 Ara solar d.o.o.
U organizaciji Hrvatskog Centra Obnovljivih Izvora Energije (HCOIE) nastavljeno je predstavljanje hrvatskih visokotehnoloških tvrtki i poduzetnika na europskim i svjetskim portalima kojima je zajednički predznak energetika, obnovljivi izvori energije i očuvanje okoliša.
„Želim naglasiti da će hrvatske tvrtke i poduzetnici ovdje biti promovirane ne samo da bi prodavali svoje proizvode nego i da bi svoje znanje razvoja informacijskih i energetskih tehnologija podijelile s sličnim svjetskim tvrtkama, poduzetnicima iz razvijenih nacija kojima se Republika Hrvatska prilagođava i politički i gospodarski. Nadam se da će naše prezentacije hrvatskih tvrtki i poduzetnika dovesti do suradnje između država, kompanija i poduzetnika do razine koja nije samo prijateljstvo nego i partnerstvo”, istaknuo je Željko Serdar , predsjednik Hrvatskog Centra Obnovljivih Izvora Energije.
TRITEC bietet Photovoltaik-Komplettsysteme, Solar-Kraftwerke, Solarmodule und Photovoltaik-Kompetenz
 Tvrtka Ara-solar d.o.o. na čelu sa mr. sc. Damirom Vragovićem koja ima zastupništvo tvrtke TRITEC za jugoistočnu Europu uspješno plovi nemirnim morem obnovljivih izvora energije u Republici Hrvatskoj.
01 fotka-do-10-kw-1101-familie-knerr-2
 
Ara-solar d.o.o. nudi:
Mrežne fotonaponske sustave do 10 kWp
Mrežne fotonaponske sustave do 30 kWp
Mrežne fotonaponske sustave iznad 30 kWp
Otočne fotonaponske sustave
Integrirane fotonaponske sustave
 Ara-solar d.o.o. također nudi usluge:
Projektiranja FN sustava
Savjetovanje u ishođenju dozvola
Ara-solar d.o.o.
Tvrtka Ara-solar d.o.o. zastupništvo tvrtke TRITEC održava i praktične radionice i predavanja za obrtnike zainteresirane za poslove instalacije fotonaponskih sustava.
Tri-stand
Radi se o grupama od četrdesetak polaznika radionica, od kojih neki već imaju iskustva u radu s fotonaponskim sustavima, a neki se s tom tehnologijom tek susreću.Na radionicama obrtnici i majstori vježbaju na montažnim konstrukcijama TRI Stand Aero, koji su namijenjeni za ravne krovove.
679_Bosch_MonoM48_BA_nl
Tijekom praktične obuke polaznici imaju priliku upoznati softver TRI dizajn koji je među rijetkim softverskim rješenjima na hrvatskom jeziku i služi za dimenzioniranje fotonaponskih sustava.
Također rade na montažnim sustavima i u softveru za dimenzioniranje TRI dizajna na hrvatskom jeziku, a dobivaju i znanja i informacije o najnovijim tehničkim dostignućima Bosch modula.
Teoretski dio nastave, uz djelatnike tvrtke Ara-solar, održavaju i  predavači tvrtke Bosch Solar iz Njemačke, koji prezentiraju njihove najnovije visokoučinkovite fotonaponske module. Polaznici na radionicama dobivaju i certifikat kojim se produžuje garancija na proizvod TRI Stand Aero s pet na deset godina.
SI5048
Ara-solar konstrukcije za montažu sustava omogućuju jednostavno i brzo montiranje fotonaponskih modula na sve vrste krovova pa čak i na pročelja zgrada.
Sve komponente montažnog sustava su testirane tako da posjeduju sve potrebne certifikate i dozvole za korištenje od proizvođača modula.

25c2fa1e55

U ponudi Ara-solar ima više vrsta krovnih konstrukcija:
TRI-STAND (za ravne i kose krovove i fasadne sustave)
TRI-STAND aero (za velike ravne krovove)
TRI-VENT (za krovove prekrivene trapeznim limom)
TRI-ROOF (montažni sustavi za integriranje modula u postoječi krov)
Solrif  (montažni sustavi za integriranje modula u postoječi krov)

opzv_bloc_solar_power

U ponudi su i solarni rasvjetni stupovi idealni za stambene površine, javne trgove, ulaze zgrada, pješačke i biciklističke staze, mostove, parkove, vrtove, igrališta i kampove, vodena pročelja, autobusne stanice, sport i rekreaciju.

tri-ka16254_2

Praćenje rada sustava se prakticira kako bi se povećala količina energije koja se dobiva iz fotonaponskog sustava te kako bi se otklonile eventualne greške ili kvarove.

RADOX_SOLARLINK_Solar_Cable

Za tu svrhu Ara-solar nudi veliki izbor mjernih instrumenata, kablova, pribora i pripadajućeg alata.

rennsteigkit

Kao vaši solarni stručnjaci i partneri, mi ćemo vas i dalje savjetovati i podržavati u planiranju vašeg solarnog sustava. Član uprave  

Damir Vragović

Ara solar d.o.o.

Ivana Mažuranića 84, 42000 Varaždin
Trgovački sud Varaždin
MBS: 070077747
RAIFFEISENBANK AUSTRIA d.d.
Ž.r.: 2484008-1105535927
OIB: 03655077637
Tel/fax: 042/204-888
Velika nam je čast i zadovoljstvo bilo predstaviti Vam tvrtku Ara-solar d.o.o.
Sigurnost i pouzdanost, povoljne cijene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna strategija u osmišljavanju i realizaciji brojnih solarnih sustava glavne su prednosti tvrtke Ara-solar d.o.o.
Željko Serdar
Hrvatski Centar Obnovljivih Izvora Energije (HCOIE)

 

About CROATIAN CENTER of RENEWABLE ENERGY SOURCES

CROATIAN CENTER of RENEWABLE ENERGY SOURCES (CCRES)• was founded in 1988 as the non-profit European Association for Renewable Energy that conducts its work independently of political parties, institutions, commercial enterprises and interest groups, • is dedicated to the cause of completely substituting for nuclear and fossil energy through renewable energy, • regards solar energy supply as essential to preserve the natural resources and a prerequisite for a sustainable economy,• acts to change conventional political priorities and common infrastructures in favor of renewable energy, from the local to the international level, • brings together expertise from the fields of politics, economy, science, and culture to promote the entry of solar energy, • provides the opportunity to play a part in the sociocultural movement for renewable energy by joining the association for everyone, • considers full renewable energy supply a momentous and visionary goal - the challenge of the century to humanity. Zeljko Serdar Head of CCRES association solarserdar@gmail.com
This entry was posted in ALTERNATIVE, ALTERNATIVE ENERGY, CCRES, CROATIAN CENTER of RENEWABLE ENERGY SOURCES, GREEN ENERGY, HCOIE, HRVATSKI CENTAR OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE, News and Events by CCRES, PASSIVE ENERGY, RENEWABLE ENERGY, RENEWABLE ENERGY CENTER SOLAR SERDAR, SOLAR SERDAR and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s