Hrvatski Centar Obnovljivih Izvora Energije (HCOIE)

predstavlja Vam

Besplatnu uslugu promocije obrtnika, malih i srednjih poduzetnika (poslovni profili)

 Savez za energetiku Zagreba započeo je s provedbom projekta pod nazivom ‘Digitalna katalogizacija poslovnih subjekata i portfelja iz područja energetike, obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti i zaštite okoliša’.

Putem nove usluge koja će biti dostupna na medijskom portalu croenergo.eu, obrtnici, mali i srednji poduzetnici imaju mogućnost u potpunosti besplatnog predstavljanja svojih usluga, proizvoda, tehnologija, referenci i drugih relevantnih podataka o svojem poslovanju.

Usluga će biti “on-line” za sve posjetitelje portala croenergo.eu od 01. ožujka 2012. godine, a biti će realizirana također u dizajnu i visokoj tehnologiji poput portala croenergo.eu.

Usluga u trajanju od jedne godine (od 01. ožujka 2012. do 01. ožujka 2013 godine) je za sve korisnike usluge i sve posjetitelje u potpunosti besplatna.

Osim ‘POSLOVNOG PROFILA’ koji je podijeljen na opće informacije, detaljnije informacije, kategoriju poslovnog subjekata i bazu poslovne suradnje, obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima omogućena je implementacija sljedećih sadražaja: PR članak o tvrtki; dodatne informacije o uslugama, proizvodima i tehnologijama; dodatne informacije o uslugama, proizvodima i tehnologijama na akciji te implementacija logotipa tvrtke te video i foto sadržaja koji detaljnije opisuju programe tvrtke.

Sukladno navedenom, molimo Vas, ukoliko ste zainteresirani za korištenje ove usluge da u što kraćem roku ispunite obrazac koji se nalazi u ‘vezanim dokumentima’ te nam ga dostavite na info@croenergo.eu.

O trenutku aktivacije usluge (01.03.2012.) obavijestiti ćemo Vas pravovremeno, kako biste dobili što bolji uvid u prezentaciju svojeg obrta odnosno poduzeća. Usluga nije teritorijalno ograničena, što znači da se putem nje mogu predstaviti tvrtke iz bilo koje zemlje s time da aplikacija mora biti ispunjena na hrvatskom jeziku. Ukoliko imate dodatnih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / CROENERGO MEDIA

 

HRVATSKI CENTAR OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE (HCOIE)